Fort Lox

Bij FORT:LOX heerst een echte “work hard, play hard” mentaliteit

Als je reeds klant bent bij ons, is de kans groot dat wij elkaar al eens spraken. Ik maakte destijds bewust de keuze om bij een klein bedrijf in West-Vlaanderen aan de slag te gaan. Het leek mij leuk om nauw contact te hebben met de collega’s en om niet zomaar een nummer te worden. Tot op heden ben ik hierin nog niet teleurgesteld!

Bij FORT:LOX heerst een echte “work hard, play hard” mentaliteit. Wanneer het nodig is, is iedereen enorm gefocust. Dat maakt de job ook zo boeiend. We komen vaak in contact met complexe problemen, die meestal een ASAP prioriteit hebben. Daar tegenover staat dan wel dat we vaak tijd maken voor leuke activiteiten of een gezellig moment met de collega’s. Deze combinatie maakt werken bij FORT:LOX een echt genoegen.

Sinds ik hier 6 jaar geleden aan de slag ging, is er wel al een en ander veranderd. Ik kwam binnen in het bedrijf als helpdesk medewerker. De eerste 2 jaar was dit voornamelijk mijn functie, ik was het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Als beginnende IT engineer vond ik dit een zeer toffe job; het contact met de mensen, de verschillende problemen oplossen, gaandeweg bijleren. Wat deze functie bijzonder maakt bij FORT:LOX, is dat de nieuwe mensen al vanaf dag 1 worden klaargestoomd om later door te groeien naar een specialisatie. Mijn interesses zijn vrij breed, in het begin kon ik wat proeven van de verschillende takken binnen IT, om mezelf uiteindelijk te specialiseren als security engineer.

Nu, nog enkele jaren later ben ik aan de slag als operations manager. Als technisch teamlead, ben ik betrokken bij de meeste projecten. Dit zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel verschillende technologieën in aanraking kom en de job boeiend blijft.

Ben je gebeten door IT security en wil je deel uitmaken van een familiair en dynamisch team?
Bij FORT:LOX krijg je de kans om je talenten ten volle te ontplooien.

Kom gerust eens langs of bezorg ons je CV en motivatie via jobs@fortlox.be.
Hopelijk tot snel!

(Door Niels Zwaenepoel)