Fort Lox

Fort:Lox staat 24/7 paraat, in binnen- en buitenland

"Bij onze vorige partner was IT-security maar één van de vele diensten, terwijl Fort:Lox zich er echt in specialiseert. Dat is er ook aan te zien."

- Steve Detremmerie, technical IT-manager bij Grandeco

Service

Een snelle service is goud waard. Dat mochten we bij Fort:Lox merken toen Grandeco, een Belgische fabrikant van muurdecoratie, in 2016 bij ons aanklopte voor een dringende interventie. De vraag? Met spoed een extra firewall voorzien voor een nieuwe branch office in Polen. 4 jaar later weet Grandeco nog steeds waar ze moeten zijn voor al hun IT-issues, in binnen- én buitenland.

Internationaal actief

"Ons bedrijf is heel actief in het buitenland", vertelt Steve Detremmerie, technical IT-manager bij Grandeco. "We produceren jaarlijks meer dan 12 miljoen rollen muurdecoratie, waarvan 98% naar internationale afzetmarkten gaat. Het gebeurt dus weleens dat we op IT-vlak het een en ander nodig hebben voor een buitenlandse afdeling. Zo ook die ene keer in 2016, maar onze toenmalige partner kon ons op korte termijn niet helpen. En zo zijn we bij Fort:Lox beland."

Bliksemsnel geschakeld

Eén verkennend gesprek, een duidelijke offerte en een vlekkeloze installatie later kon Grandeco tevreden terugkijken op de samenwerking met Fort:Lox: "Alles verliep heel vlot en professioneel, waardoor we zijn blijven terugkomen. Fort:Lox doet nu het beheer en onderhoud van al onze firewalls, zowel in binnen- als buitenland. Ook hebben ze een ontdubbelde VPN-verbinding naar onze branch offices geïnstalleerd en een extra beveiligingslaag die ons mailverkeer scant op onder meer spam en phishing."

24/7 advies en interventies

Ook voor advies kan Grandeco altijd bij Fort:Lox terecht: "We worden op de hoogte gesteld van best practices en krijgen tips voor verbeteringen aan de beveiliging van onze infrastructuur. En daar luisteren we graag naar, want Fort:Lox weet precies wat de noden van onze business zijn. Sinds kort zijn we zelfs overgestapt naar een 24/7-contract. Daardoor kunnen we nu op elk moment vertrouwen op de dienstverlening van Fort:Lox. En ik moet zeggen, ik heb het al nodig gehad."