Fort Lox

Een unieke, avontuurlijke en groene ervaring!

Een unieke, avontuurlijke en groene ervaring, zo omschrijft Black Mountain Adventure hun aanbod. En gelijk hebben ze! Vrijdag 8 oktober maakte we ons klaar voor een nieuwe teamactiviteit. Deze keer werden we aangenaam verrast door onze collega Siebe.

Heuvelland

Heuvelland, een prachtige dunbevolkte gemeente in het plattelandsgebied tussen de kleinstedelijke kernen Ieper en Poperinge. Daarnaast is het ook de thuishaven van onze collega Siebe, en hij vond het dan ook tijd worden dat wij het prachtige gebied leerden kennen.

Black Mountain Adventure

We begonnen onze tocht in Kemmel met elektrische steps. Niet zomaar een elektrische step, maar een all-terrain step. Na een grondige uitleg vertrokken we, toch wel een beetje onwennig. Sommige van ons waren er al sneller mee weg dan de anderen en scheurden ermee weg. We passeerden langs de Monteberg, de Kemmelberg, de Kosmos op de Rodeberg... Een mooie mix van on-road en off-road stukken.

Wijngoed Monteberg

Tijdens onze tocht werden we aangenaam verrast met een tussenstop bij Wijngoed Monteberg. Met veel passie kregen we tijdens een rondleiding uitleg over het ontstaan van het wijngoed en de productie van de wijnen. Het is een familiebedrijf waarin de nieuwe generatie sinds enkele jaren meeschrijft aan hun verhaal. Aan het begin kregen we een heerlijk glas mousserende rosé wijn, die werden gevolgd door proevertjes van droge en zoete wijn.

De avond sloten we af met een drankje en heerlijke huisgemaakte spaghetti.
Ik kan al niet wachten tot onze volgende teamactiviteit!

(Door Stephanie Meynendonckx)