Fort Lox

Don't practice until you get it right, practice until you can't get it wrong.

Vrijdag 2 juli was het eindelijk zover. Na een lange periode mochten we opnieuw een teamactiviteit organiseren. Deze keer was het aan onze zaakvoeder Koen. De activiteit bleef tot aankomst op de locatie een verrassing. Spannend!

Na een korte rit kwamen we terecht bij Batoo Wakeboard Club te Kuurne. “O nee, we gaan wakeboarden”, was mijn eerste reactie. Het leuke was wel dat nog niemand van ons dit ooit gedaan had, dus de lat kon niet zo hoog liggen. 😉

Eerst kregen we enkele instructies op het droge en na de nodige uitleg mochten we plaatsnemen op een spiksplinternieuwe boot met, jawel 360PK. We genoten van het zonnetje en het uitzicht. Dan was het zover. Het eerste slachtoffer mocht zijn kans wagen, onder begeleiding van Arthur Lammens, een Belgisch Kampioen wakeboarden. Het lukte bij de ene al wat vlotter dan de andere. Toen het uiteindelijk aan mij was, kroop ik toch wel met een klein hartje in het water. Je krijgt zoveel tips and tricks, maar uiteindelijk weet je toch pas wat je moet doen als je in het water zit. De eerste keren lukte het me niet. Dan opeens was ik vertrokken en zweefde ik een kleine minuut over het water. Wat een zalig gevoel! We hebben gelachen en elkaar aangemoedigd. De funfactor was zeker aanwezig!

Na de inspanning was het tijd voor ontspanning. We hebben nog even nagenoten met een drankje en een heerlijke spaghetti. Op naar de volgende teamactiviteit!

(Door Stephanie Meynendonckx)