Fort Lox

Team work makes the dream work!

Een team dat werkt als een goed geoliede machine is van cruciaal belang binnen iedere onderneming. Met die gedachte ging Niels aan het werk om onze volgende teamactiviteit te plannen. Het is hem dan nog gelukt ook! Wij mochten naar de escape room in Roeselare om te kijken of team FORT:LOX kan werken als een geoliede machine.

Jawel! We escaped! Wij hebben de paranormal activity overleeft binnen het uur. Alle raadsels en uitdagingen hebben we als een team goed kunnen oplossen zodat we op tijd hebben kunnen ontsnappen.

Om het weekend dan echt goed in te zetten gingen we dan ook naar Mister Spaghetti om tussen pot en pint wat bij te praten.

Het was een heel leuke ervaring en er hing een echte off-the-workplace sfeer tussen het team. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor mij was het dan ook de eerste teamactiviteit die ik mocht meedoen met het team. Het is fijn om te zien dat het niet altijd zakelijk moet zijn en dat niemand zomaar een nummer is.

Doe jij mee aan de volgende team activiteit van FORT:LOX? Bekijk zeker onze vacatures en wie weet ben jij misschien wel de volgende FORT/LOX’er.

(Door Alexander Scheldeman)