Fort Lox

Season’s Greetings /

Bedankt dat jij onze gewaardeerde klant wil zijn! We zijn enorm dankbaar dat wij jullie business mogen ondersteunen en beschermen. Samen bouwen we aan een sterk 2022!

2021 was opnieuw een uitdagend jaar. Net als 2020 stond ook dit jaar vooral in het teken van de coronapandemie. Samen blikken we terug op een jaar met mooie projecten en opnieuw veel telewerk. Tussendoor was er tijd voor beweging tijdens de middagpauze, digitale check-ins, apero op vrijdagnamiddag en leuke teamactiviteiten.

Daarnaast zagen we ook dit jaar weer een explosieve stijging van cybercrime.

Dat cybersecurity steeds belangrijker wordt weten wij al enkele jaren. Het is geen kostenpost, maar een strategische investering. Waar een eenvoudige firewall en antivirusoplossing jaren geleden volstonden, is dit op vandaag niet meer het geval. Een moderne beveiliging vereist een 360° aanpak, een geheel van samenhangende oplossingen op maat van de noden van de klant.

Zijn nog niet alle zwakke plekken aangepakt in het netwerk, heb je twijfels bij bepaalde configuraties of wil je nieuwe zaken implementeren. Ook tijdens de eindejaarsperiode kan je hiervoor bij ons terecht.

We wensen jullie alvast een prettig eindejaar en de beste wensen voor 2022! Op een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden, hoop, vreugde en positiviteit.

Het FORT:LOX Team

(Door Stephanie Meynendonckx)