Fort Lox

Relax, enjoy the sun! We protect your business /

Waarom een foto met een zonnebril hoor ik u denken. Zonnebrillen zorgen er niet alleen voor dat u er goed uitziet en zich goed voelt, ze zijn ook ongelooflijk belangrijk voor het behoud van de algemene gezondheid van uw ogen. Ogen zijn uiterst kwetsbaar en vatbaar voor ziekte en verwondingen. Net zoals de algemene gezondheid van onze ogen vergeten we vaak naar de gezondheid van onze bedrijfsinfrastructuur te kijken.

Wereldwijd blijft de cyberdreiging zich in een snel tempo ontwikkelen, met elk jaar een stijgend aantal gegevenslekken. De vraag voor een organisatie is niet langer of je ermee geconfronteerd zult worden, maar wel wanneer.

Vier op tien Belgische bedrijven is het afgelopen jaar getroffen door een cyberaanval. In België kosten alle soorten cyberaanvallen een bedrijf gemiddeld iets minder dan 10.000 euro volgens Hiscox. Het hoogste bedrag dat de bevraagde ondernemingen in ons land betaalde was 496.323 euro.*

Benieuwd naar de pijnpunten van uw infrastructuur? En wilt u technische problemen steeds een stapje voor zijn? Neem contact op voor een security oplossing op maat via sales@fortlox.be.

Ook rondlopen met zo’n coole zonnebril? Wij bieden u graag deze Fortinet/Kaspersky zonnebril aan voorzien van een UV400 bescherming, om alvast in veiligheid te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Vraag hier uw zonnebril aan.

(*) bron datanews.knack.be

(Door Stephanie Meynendonckx)