Fort Lox

RELAX, ENJOY THE SUN!
WE PROTECT YOUR BUSINESS / WITH FORTINET & KASPERSKY

Wanneer we ons op een zonnige dag vergeten in te smeren met zonnebrandcrème, gebruiken we aftersun. Zo merken we jammer genoeg vaak dat bedrijven zich vooraf niet voldoende beschermen op vlak van IT Security. En bij een aanval en/of diefstal van bedrijfskritische informatie valt het vaak niet zo eenvoudig op te lossen.

Wereldwijd blijft de cyberdreiging zich in een snel tempo ontwikkelen, met elk jaar een stijgend aantal gegevenslekken. Vorig jaar alleen waren er 1060 meldingen in België, een stijging van 21% tegenover het jaar ervoor.* De professionalisering van de hackers speelt hierin een grote rol. Cyberaanvallen zijn een industrie op zich geworden. De vraag voor een organisatie is eigenlijk niet langer of je ermee geconfronteerd zult worden, maar wel wanneer.

Benieuwd naar de pijnpunten van uw infrastructuur? Wil je technische problemen steeds een stapje voor zijn? Of ga je binnenkort op vakantie en heb je nood aan extra bescherming? Neem contact op voor een security oplossing op maat en vraag naar onze compacte zonnebrandcrème.

Zonnebrandcrème SPF 20, waterproof, met vitamine E, beschermt tegen UVA en UVB stralen, dermatologisch getest. (50 ml)

*Bron De Tijd

(Door Stephanie Meynendonckx)