Fort Lox

Meet our chief happiness officer Una

Sinds kort hebben we een Chief Happiness Officer bij FORT:LOX, haar naam is Una. Una is een vrolijke labrador van 8 maanden oud met een voorliefde voor lekkere hondensnacks. Van zodra iemand onze deur binnenwandelt, komt ze spontaan aangespurt en neemt ze de verwelkoming op haar. Ze is altijd in de mood voor wat aaitjes of een knuffel.

Una komt sinds enkele weken mee met haar baasje, Stephanie. Het grootste deel van haar tijd, vind je Una dan ook terug op haar dekentje in de bureau van Stephanie. Haar aanwezigheid zorgt ook dat de collega’s hier al sneller eens binnenspringen voor een babbeltje (met Stephanie) of een knuffel (met Una). Deze korte pauzes doen wonderen voor de productiviteit!

Onze CHO zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer. Iedereen wordt spontaan vrolijk van haar aanwezigheid. Op een lastige dag kan je altijd bij haar terecht voor een opkikker en weet ze altijd die glimlach terug te toveren. Daarnaast vergezelt ze maar al te graag de teamleden op de gebruikelijke wandelingen over de middag. Ze is ook een extra motivatie om deze wandelingen vol te houden en zorgt op deze manier voor een betere gezondheid voor iedereen.

Tot slot is ze ook een goede ijsbreker voor bezoekers. Het is nog steeds geen alledaags zicht, een hondje op de werkvloer. Ben je in de buurt en wil je haar graag eens ontmoeten, aarzel niet om binnen te springen. Zo kan je haar positieve invloeden aan de lijve ondervinden.

(Door Niels Zwaenepoel)