Fort Lox

Jaarlijkse tradities? Onze Bits & Bites!

Bits & Bites is enkele jaren terug in het leven geroepen om kennis te maken met de partners of familie van de collega’s hier bij FORT:LOX. Intussen is deze barbecue een jaarlijkse traditie geworden waar er bijgepraat wordt, waar verhalen van vroeger en lachwekkende anekdotes naar boven komen.

Stephanie en Niels trokken samen naar de winkel om de nodige boodschappen te doen. Niels zag al dat lekkers en laadde de winkelkar vol terwijl Stephanie, de stem der rede, de hoeveelheden aan het wikken en wegen was. Siebe heeft voor de barbecue en kolen gezorgd, de groentjes en salades werden klaar gemaakt, de tafel werd gedekt en de barbecue kon beginnen! Chips met dips, kaas en salami, stukjes gegrilde witte pens, spekfakkels, lookbroodjes, champignons met kruidenkaas, ribbetjes, kip, vegetarische worst, biefstuk. Met andere woorden, we kwamen niets te kort!

Op de dag van Bits & Bites was mijn stage bij FORT:LOX al achter de rug en zat mijn vakantiejob er aan te komen. Ik was dus even niet actief bij hen en toch werd ik uitgenodigd, om maar aan te tonen welke menselijke en collegiale mentaliteit er bij FORT:LOX heerst. Intussen had ik mijn collega’s al wat leren kennen en horen vertellen over hun partner en familie. Het was dus zeer leuk om een gezicht te kunnen plakken op de personen achter verhalen.

(Door Rémi Ampe)