Fort Lox

Hoe kan jouw onderneming digitaal werken in alle veiligheid?

Ransomware , phishing mails, virussen, … Vlaamse bedrijven worden dagelijks online bedreigd. Niet enkel uw infrastructuur, wagens en mensen moeten beschermd worden maar ook uw digitale assets.

Fort Lox werkt in 3 fases

De IT beveiligings analyse

In deze fase verwerven we inzicht in uw IT netwerk en internetverkeer. Deze zal al dan niet bijzonderheden en risico’s in kaart brengen. De IT beveiligings analyse duurt ongeveer 7 dagen lang en finaal krijgt u hiervan een rapport en een adviesmoment met een van onze experten.

De audit fase

De audit is noodzakelijk om een zo volledig mogelijk beeld te vormen van uw gehele intern netwerk, de opzet ervan en de infrastructuur. Onze audits zijn uitermate grondig. Na de audit krijgt u een zeer gedetailleerd rapport met de sterktes, kwetsbare punten en risico’s die uw bedrijf heeft. Wij zullen u begeleiden om de juiste keuzes te maken. Zo kunnen we u de beste en vooral de juiste middelen aanreiken om uw bedrijf te beveiligen tegen cybercriminaliteit.

Rapportering en cybersecurity en monitoring

FORT:LOX zal uw bedrijf adviseren en begeleiden zodanig dat u in alle veiligheid digitaal kunt ondernemen. De monitoring en het beheer van cybersecurity is primordiaal en dat is dan ook de grote sterkte van FORT:LOX. Onze volledige focus ligt op cybersecurity en uw bedrijf veilig te houden. De slechtste firewall met goede monitoring is beter dan de beste en duurste firewall op markt zonder monitoring of beheer.