Fort Lox

Maatregelen in functie van bestrijding Covid19

Ook FORT:LOX is bezorgd om het welzijn van zijn klanten en leveranciers en de bescherming van hun business. Wij blijven volledig operationeel. Ook in deze omstandigheden moeten de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijven. Onze monitoring blijft 24/7 actief.

23/04/2020 Een hart onder de riem

Courage! We zitten al ruim anderhalve maand in een crisis. Het weegt voor iedereen zwaar. Zowel professioneel als privé.
We willen jullie een hart onder de riem steken. Hou vol, er is verbetering op komst. En ben je ook geraakt door de spontane golf van solidariteit? En die is hard nodig. Want maar weinigen zullen hier versterkt uitkomen. Velen zullen harde noten kraken.
Maar het is goed dat we elkaar steunen en samen zoeken naar perspectieven en opportuniteiten. Op die manier heeft deze crisis mogelijk ook een ietwat positieve kant.

Hou vol, om het op zijn West-Vlaams te zeggen bluvn goan! Het wordt zeker beter.

Courage!

Vanwaar komt de uitdrukking iemand een hart onder de riem steken?

De uitdrukking komt uit het soldatenleven. Hart betekent hier ‘moed’, net als in bijvoorbeeld ‘Heb het hart eens dat te doen!’ (‘dúrf dat eens te doen, en ik zal je straffen!’). De riem was een band die schuin over de borst liep. De soldaat die onder die riem geen ‘hart’ heeft, heeft dus geen moed en kan niet dapper vechten. Er moet dan wat hart/moed onder de riem aangebracht worden. Het hart (dus: de moed) wordt als het ware ‘in het lichaam gestopt’ van de soldaat die er gebrek aan heeft. (bron: Onze taal.nl)

23/03/2020

Een van onze tevreden klanten belde ons vorige week op om ons te helpen!
Via zijn vrouw die apotheker is, kon hij ons handgel bezorgen.
Vandaag stond de levering bij ons klaar op kantoor.
Speciale dank naar Jan Cerpentier en Pharman : http://www.apo-pharman.be/ voor deze proactieve en noodzakelijke levering.
Dit is een staaltje van proactief samen werken
Trouwens hij ruikt nog lekker ook!
#samentegencorona #thanks

20/03/2020

De maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het Corona-virus verplichten ons om onze procedures aan te passen. Daarbij staan continuïteit én de veiligheid van u en onze medewerkers centraal.

Onze engineers werken momenteel vanuit hun thuisomgeving en zullen u remote helpen op exact dezelfde manier als vanuit onze kantoren.

In onze kantoren levert één engineer permanentie die uitsluitend inzetbaar is voor dringende en noodzakelijke interventies. Dat zijn situaties die impact hebben op meer dan één persoon, de verder werken onmogelijk maken en waarvoor remote geen oplossing kan geboden worden.
Deze permanentie verloopt vanaf 23/03 in een beurtrol-systeem van telkens een week wat moet toelaten om zonder te veel risico continuïteit te handhaven.
Na zo’n week worden onze engineer verplicht gedurende minstens 2 weken thuis te werken. 10 à 15 dagen zouden voldoende zijn om de incubatietijd te overbruggen. Bij ziektesymptomen wordt een arts geraadpleegd en wordt de kantoorweek omgeruild met een collega.

We rekenen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie, waarbij we gevoelig meer interventies te verwerken krijgen dan normaal en waarbij wachttijden iets kunnen oplopen. We engageren ons om elk ticket, dat per mail (support@fortlox.be) wordt aangemaakt, te beantwoorden.

PS: Check ook even de hulp die SMSPasscode biedt aan onze klanten: https://fortlox.be/verhalen/smspasscode-helpt-remote-werken-i-f-v-corona-virus

Samen tegen corona!
Hou het veilig en gezond
FORT:LOX Team

16/03/2020

Dit zijn de maatregelen die wij genomen hebben om de uitbreiding van Covid19 zoveel mogelijk te beperken:

  • Onze medewerkers worden verplicht een strikte handhygiëne na te leven.
  • Het aanraken van vreemde toestellen (toetsenborden / muizen / schakelaars / …) wordt enkel gedaan als dat noodzakelijk is. Daarbij worden de handen vooraf en nadien ontsmet.
  • Geplande On-Site interventies of klantenbezoeken worden uitgesteld tenzij ze strikt noodzakelijk zijn en remote niet op te lossen.
  • Op kantoor worden klinken en schakelaars meermaals per dag ontsmet.
  • Regelmatige briefing i.v.m. persoonlijke voorzorgsmaatregelen (hoesten, kuchen, niezen, afstand, handen wassen, fysiek contact vermijden, …)

Iedereen wordt aangemaand om zijn gezond verstand te gebruiken, regels van de overheid strikt op te volgen en bij de minste symptomen een arts te raadplegen en thuis in quarantaine te blijven gedurende 2 weken.

Tenslotte vragen we ook begrip van onze klanten en leveranciers voor de extra drukte door de grote vraag naar installaties voor remote werkers en het oplossen van mogelijke problemen die deze mensen ondervinden. We proberen iedereen zo snel mogelijk te helpen maar de wachttijden kunnen wat langer zijn dan normaal.

Hou jullie veilig en gezond!
Met positieve groet,
FORT:LOX team