Fort Lox

Building the\
team behind_
the fort

Dat FORT:LOX uw netwerk veilig houdt, wist u natuurlijk al langer. Maar ook de veiligheid van onze medewerkers vinden wij zeer belangrijk. Zowel fysiek als mentaal proberen we ons team gezond te houden. Beiden dragen bij tot een beter groepsgevoel binnen het team, wat dan weer resulteert in betere resultaten in ons werk.

Sinds begin Juni komt er wekelijks een health coach over de vloer. Hij zorgt ervoor dat het volledig team in topvorm blijft. Enerzijds gebeurt dit aan de hand van allerlei intensieve oefeningen, die zowel onze persoonlijke kracht als dat van het team ten goede komen. En anderzijds zijn er psychologische oefening om het vertrouwen in elkaar te versterken. Dit allemaal gedurende een korte sessie tijdens de middagpauze. Na zijn eerste bezoek merkten we al meteen wat de positieve effecten waren. We hadden meer energie en een goede focus.

Het was onze CEO, Koen Verlinde, die met dit initiatief op de proppen kwam. Op het einde van deze maand heeft hij nog een teambuildingsactiviteit in petto voor ons. Hier zullen de vaardigheden uit de wekelijkse sessies zeker nog van pas komen. Wat we juist mogen verwachten, is voor ons allen nog een raadsel, maar we kijken er met zijn allen vol spanning naar uit!

(door Niels Zwaenepoel)