Fort Lox

F-Secure Business wordt WithSecure

De corporate security tak van F-Secure werd op 22 maart opnieuw gelanceerd als WithSecure. Om te profiteren van de kracht van diversiteit, is het merk ontwikkeld in uitgebreide samenwerking met F-Secure-medewerkers, partners en klanten. De naam versterkt de overtuiging dat het samen aangaan van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging effectievere resultaten oplevert dan alleen proberen iets te beschermen.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn zakelijke en consumentenactiviteiten getransformeerd tot twee sterke bedrijven. De lancering van WithSecure volgt op de plannen die in februari 2022 zijn aangekondigd om te splitsen in twee bedrijven, beide met een grotere klantgerichtheid en relevantie. WithSecure luidt een nieuw tijdperk in voor bedrijfsbeveiligingsproducten en -oplossingen, terwijl consumentenbeveiligingsproducten en -diensten beschikbaar blijven voor zowel eindgebruikers als partners via het bestaande F-Secure-merk.

Wat betekent dit voor u als klant?

Op dit moment wordt enkel de branding aangepast op de website, de communicatie van WithSecure uit en de beheerportalen. In de loop van het tweede kwartaal zal de rebranding ook doorgevoerd worden in de producten zelf, dus het is mogelijk dat de namen F-Secure en WithSecure elkaar tijdelijk kruisen tussen verschillende producten.


De wijzigingen zullen geen impact hebben op de werking van de software, dus hiervoor hoeft niets te gebeuren. Als dit zou veranderen, dan hoort u het van ons.


Wij zijn alvast enthousiast om samen met WithSecure deze nieuwe weg in te slaan. Wil je meer te weten komen over WithSecure? U vindt er alles over op www.withsecure.com.(Door Siebe Verbrugghe)