Fort Lox

Eindgebruikers zijn de zwakste schakel in uw beveiliging

Zijn uw werknemers bewust van de gevaren die schuilen in dit digitale tijdperk? Heeft u reeds te maken gehad met identiteitsfraude? Of heeft iemand al eens een verkeerde link aangeklikt?

Meer dan 80% van alle cyberincidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Bedrijven verliezen miljoenen aan het herstellen van personeel gerelateerde incidenten.

Het is belangrijker dan ooit om uw medewerkers te informeren en in praktijk te testen zodat ze gevaarlijke situaties leren herkennen.

Enkele feiten:

 • € 901.805,98 per GO
  De gemiddelde financiële impact van gegevens inbreuken veroorzaakt door ongepast IT-middelengebruik door werknemers.
 • € 83.611,15 per KMO
  De gemiddelde financiële impact van gegevens inbreuken veroorzaakt door ongepast IT-middelengebruik door werknemers.
 • 52% van de bedrijven
  Beschouwt werknemers als de grootste bedreiging voor de cyberbeveiliging van bedrijven.
 • 30% van de werknemers
  Geeft toe dat ze de inloggegevens van hun werk-pc en wachtwoordgegevens met collega’s delen.
 • 23% van de organisaties
  Heeft geen cyberbeveiligingsregels of beleid voor de opslag van bedrijfsgegevens.

Een van de belangrijkste criteria bij de keuze van een bewustmakingsprogramma is de efficiëntie. Met Kaspersky ASAP kan u rekenen op een efficiënte tool, waaronder eenvoudig beheer. De inhoud van het platform is gebaseerd op een competentiemodel dat bestaat uit 350 praktische en essentiële cyberbeveiligingsvaardigheden die alle werknemers zouden moeten bezitten.

Wenst u in de komende maanden een security awareness strategie uit te bouwen? Of bent u opzoek naar informatie om te weten te komen hoe u dit het beste aanpakt? Zit rond tafel met collega's die hetzelfde doel nastreven en durf kritische vragen te stellen aan onze experts.

EXCLUSIEF EVENT* /

DE IMPACT VAN SECURITY AWARENESS

 • Wanneer: Woensdag 15 september 2021
 • Tijdsduur: 10u - 14u
 • Waar: Roeselare

Schrijf je in >

*Dit event is gelimiteerd tot 10 deelnemers en voorbehouden voor bedrijven met 100 of meer eindgebruikers. Bent u bij de eerste tien inschrijvingen, dan ontvangt u een uitnodiging. Was u er net niet bij dan zal u op de hoogte gebracht worden en komt u op de wachtlijst voor ons volgend event.

(Door Stephanie Meynendonckx)