Fort Lox

WE HADDEN EEN
IT-PARTNER NODIG DIE
ZO'N CAPACITEIT AANKON

"Intussen telt ons kantoor zo'n 23 medewerkers. We hadden een IT-partner nodig die zo'n capaciteit aankon."

– Mieke Defreyne, belastingconsulent bij Fiduciaire Ryckeman

Eeuw ervaring

Over enkele jaren heeft accountancykantoor Fiduciaire Ryckeman een eeuw aan ervaring op de teller staan. Een eeuw waarin het bedrijf tal van KMO's heeft bijgestaan gedurende hun hele levenscyclus, zowel op vlak van accountancy en fiscaliteit als familiale vermogensplanning. Maar ook een eeuw waarin er veel veranderd is: denk bijvoorbeeld aan de GDPR-wetgeving en het belang van privacy. Fort:Lox zorgt ervoor dat alle data van de firma veilig bewaard worden.

Van audit tot actie

Fiduciaire Ryckeman kan zichzelf intussen een gevestigde waarde noemen in zijn sector. Met datalekken, ransomware en andere cybercriminaliteiten kom je dan liever niet in aanraking. Fort:Lox voerde een grondige audit uit om na te gaan hoe de IT-beveiliging van het bedrijf het best werd aangepakt. Mieke Defreyne, belastingconsulent bij Fiduciaire Ryckeman: "Ze maakten een hele analyse van ons materiaal en hoe we te werk gaan, om te weten wat wij als bedrijf nu eigenlijk nodig hadden. Nadien installeerden ze voor ons een nieuwe, krachtige server die sterk genoeg was voor de hele firma, inclusief firewall en anti-virusbescherming."

Continu opvolgen

"Het was duidelijk dat Fort:Lox meer kennis in huis had dan onze vorige partner", zegt Mieke. "We hebben nu ook de zekerheid dat er nooit iets ernstigs zal mislopen, aangezien ze maandelijks langskomen voor een onderhoud en eventuele updates. Als er zich toch een probleem voordoet, hoeven we gewoon even te bellen en dan lossen ze het binnen de dag op. Ze nemen écht alle verantwoordelijkheid. Een verademing, want zo verliezen wij geen tijd en kunnen we ons 100% focussen op de dossiers van onze klanten."