Fort Lox

A new sales?

Je hebt mij misschien al gehoord, of mijn naam gezien in een mailtje… Het echte leven kon beginnen voor mij in augustus toen ik aan de slag mocht bij FORT:LOX.

Je hebt mij misschien al gehoord, of mijn naam gezien in een mailtje… Het echte leven kon beginnen voor mij in augustus toen ik aan de slag mocht bij FORT:LOX.

Waarom FORT:LOX? Heel simpel, mijn twee grote interesses kunnen combineren: Technologie en Sales (Ja ik ben een beetje een geek).

Na mijn 3 jaar bachelor Marketing en salesmanagement heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan bij cybersecuritybedrijf FORT:LOX om de eerste 6 maanden Stephanie haar taken over te nemen. Vanaf januari mag ik dan zelf onze partners bezoeken.

Hoezo kan iemand nu geïnteresseerd zijn in sales hoor ik je nu denken? Dit zat eigenlijk al van jongs af aan in mij. Dit begon met het verkopen van ice teas en voetballen op school. 8 jaar later zijn dit dan cybersecurity-oplossingen geworden 😉

Tot nu toe heb ik alleen maar lovende woorden voor het hele FORT:LOX-team. Ik heb mij al snel kunnen integreren in het jonge team. Ik heb hier al enorm veel bijgeleerd op salesvlak en uiteraard ook op technisch vlak en hoop zo om onze klanten te kunnen blijven helpen met hun cybersecurityvragen. Ik ben goed terecht gekomen in een team met echte specialisten.

Als persoon en accountmanager wil ik de focus leggen op de beste oplossing aanbieden aan onze klanten en oprecht luisteren naar hun noden, iets wat ook past in de huidige bedrijfscultuur van FORT:LOX.

Om het nog een beetje luchtig te houden heb ik hier nog 5 feitjes klaarstaan over mezelf

  • Ik ben lichtjes verslaafd aan Dr. Pepper en salamiworstjes
  • Autoliefhebber
  • Ik ben toch wel een fervent Pc-gamer
  • Ik ben deel van een twee-eiige tweeling
  • Bang van clowns

(Door Alexander Scheldeman)