Fort Lox

Partners /

FORT:LOX werkt hand in hand samen met

Fortinet

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in cybersecurity met gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur. Het brede assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van een gehele onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.

Kaspersky

Kaspersky

Kaspersky levert wereldwijd al meer dan 20 jaar toonaangevende cybersecurity oplossingen. Het uitgebreide beveiligingsaanbod omvat endpoint-bescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten. Meer dan 400 miljoen gebruikers worden beschermd door technologie van Kaspersky en we helpen zo’n 270.000 zakelijke klanten.

Fujitsu

Fujitsu

FUJITSU is een Japans wereldwijd ICT-bedrijf dat de verschillende kenmerken van landen en regio's over de hele wereld respecteert. Ze zijn toegewijd aan lokale service en geloven dat het deze gevoeligheid voor lokale markten is die hen onderscheidt. Ze zijn er trots op een service aan te bieden die past bij de behoeften van alle klanten, waar ook ter wereld. Om hun doel te bereiken, leveren ze waarde aan klanten op twee bedrijfsgebieden. Het eerste gebied, "For Growth", draagt bij aan de ontwikkeling van klantactiviteiten door middel van digitale transformatie en modernisering. Het tweede gebied, "For Stability", draagt bij aan de stabiele werking van de bedrijven van klanten via traditionele IT-diensten. Door waarde te creëren op manieren die uniek zijn voor Fujitsu in deze twee bedrijfsdomeinen, streven ze ernaar om de beste partner van onze klanten te zijn in digitale transformatie en hun stabiele groei op de lange termijn te bereiken.

WithSecure

WithSecure

Niemand heeft zoveel verstand van cybersecurity als WithSecure (voordien F-Secure). Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt WithSecure tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van WithSecure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. We noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.

PRTG

PRTG

In 1997 zorgde Paessler met de introductie van PRTG Network Monitor voor een revolutie op het gebied van IT-bewaking. Momenteel maken meer dan 200.000 beheerders in ruim 170 landen gebruik van PRTG voor de bewaking van bedrijfskritische systemen, apparaten en netwerkinfrastructuren. PRTG biedt 24/7 bewaking van de complete IT-infrastructuur en helpt IT-professionals om problemen op te lossen voordat ze de activiteiten van eindgebruikers verstoren.

Remote Desktop Manager

Remote Desktop Manager

Remote Desktop Manager (RDM) centralizes all remote connections on a single platform that is securely shared between users and across the entire team. With support for hundreds of integrated technologies along with built-in enterprise-grade password management tools, global and granular-level access controls, and robust mobile apps to complement desktop clients for Windows and Mac, RDM is a Swiss Army knife for remote access. RDM empowers IT departments to drive security, speed and productivity throughout the organization, while reducing inefficiency, cost and risk.

Team

Interesse in een samenwerking?

We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.