Fort Lox

Waarom kan
je rekenen
op FORT:LOX

Klanten kunnen steeds bij ons terecht

We staan voor je klaar, ook bij de minste vragen of problemen. Indien gewenst zelfs 24/7.

We gaan eerlijk en correct te werk. Echt.

In onze sector is vertrouwen van groot belang. Klanten weten dat we het beste voorhebben met hun bedrijf.

Er is altijd een oplossing.

IT-beveiliging kan op maat van elke onderneming en ieder budget. We vertrekken vanuit de noden van jouw organisatie.

We streven naar een maximale bescherming.

Geen quick wins bij FORT:LOX. Samen zoeken we naar de meest efficiënte oplossing op lange termijn.

Over Fort:Lox

De wereld van IT verandert voortdurend. Wij zorgen dat je bedrijf niet achterblijft.

Je investeringen, je data en de waardevolle gegevens van je klanten: samen vormen ze het hart van je organisatie. Als bedrijf wil je ze dan ook zo goed mogelijk beschermen en niet te grabbel gooien voor de buitenwereld. FORT:LOX neemt die taak van je over en zorgt ervoor dat je vandaag én morgen op beide oren kan slapen.

Sterke expertise

Door de jaren heen is FORT:LOX uitgegroeid tot een specialist in de beveiliging van zowel lokale als cloud based (hosted) infrastructuur. Dankzij meer dan 17 jaar ervaring weten we precies welke producten doen wat ze beloven en welke merken de nodige service bieden. Daarom kiezen we bewust voor een beperkt aantal partners, waar we zelf sterk in geloven en wiens producten we als geen ander beheersen.

Duurzame oplossingen

De IT-wereld is geen statisch gegeven. Er zijn dus ook geen kant-en-klare hulpmiddelen die in elke situatie de beste uitkomst bieden. Bij Fort:Lox zijn we ervan overtuigd dat meten en evalueren minstens zo belangrijk zijn als het integreren van de juiste tools. Zo weten we precies wat onze klanten écht nodig hebben, en kunnen we hen helpen aan duurzame, schaalbare en op maat gemaakte oplossingen.

Visie

Security komt op elke strategische agenda.

Bedrijven die vandaag hun beveiliging onder controle houden, versterken hiermee hun business continuïteit en de loyaliteit met hun klanten en leveranciers.

Missie

Onze missie is de business van onze klanten beschermen.

Als security team van onze lokale klanten heeft FORT:LOX de ambitie om beveiliging uit te spelen als digitale troef om de communicatie en samenwerking onder de medewerkers, en met klanten en leveranciers te bevorderen.

Team

Interesse in een samenwerking?

We horen graag hoe we je van dienst kunnen zijn.